kastil

Hotel Mewah Butik

 Where LOVE punika saestu ing udhara!

Sugeng rawuh ing El Castillo

Tamu nggambarake pengalaman bintang lima ing El Castillo minangka gaib. Revel ing omah gedhong mewah kita. Lounge ing blumbang cliffside apik kita madhep Pasifik kuwat. Nyenengi panganan lan koktail sing luar biasa. Nanging aja lali nyopot sepatu lan ing omah. Kita nelpon elegan kasual.

tetep

Tetep - Dine - Play. El Castillo Boutique Hotel, Costa Rica
Ana alesan hotel kemewahan diwasa mung sangang kamar kita dijenengi The Castle: Struktur apik banget perched 600 kaki ndhuwur Samudra Pasifik wis biso dibantah tampilan paling serem ing kabeh Costa Rica. Spektakuler, ya. Suket, ora. Staff luar biasa kita bakal mesthekake preian sampeyan paling apik ing umur sampeyan.

mangan

Tetep - Dine - Play. El Castillo Boutique Hotel, Costa Rica

Mangan ing restoran El Castillo dhewe, Castillo's Kitchen, konsep Chef's Table sing nguwasani evolusi masakan Costa Rican. Ngalami unsur Kosta Rika ing saben sajian kanthi cara sing anyar lan inovatif. 

Play

Tetep - Dine - Play. El Castillo Boutique Hotel, Costa Rica
Sugeng rawuh ing alas lan udakara telung persen keanekaragaman hayati ing sisih planet iki. Yen luwih seneng satwa tinimbang nightlife, iki panggonan kanggo sampeyan. Nonton paus, snorkeling, hiking, mancing ing segara jero, zip lining, surfing, kayaking, nyisir pantai, lan ndeleng penyu segara kabeh mung sawetara menit saka El Castillo.
Ulasan tamu

Apa Wong Ngomong Babagan El Castillo

We tresna Tetep ing El Castillo, iku nggantheng lan Staff digawe saka wong genuinely becik. Kita manggon ing salah sawijining kamar spa lan seneng duwe papan dhewe, nanging seneng nongkrong ing blumbang uga ngombe. Roti panggang Prancis sing paling apik sing dakkandhani, lan kita seneng mangan ing kono. Tampilan apik tenan!
Susanne M
Bisa 2022
Iku tetep apik banget digawe dening Daniel, Luis, Stephen, bojo chef sange Luis. Saben uwong pancen seneng banget - matur nuwun banget kanggo keramahan sing apik banget. Wong-wong, pemandangan, kolam renang, panganan, omben-omben… Pura vida sing paling apik !! 💕💕🙏
lavidaes1karnaval
April 2022
BUKU! Aja kebacut mikir. nggumunake. Apa hotel apik tenan lan pengalaman. Kita nginep ing kene 3 bengi lan bakal tetep luwih akeh yen ora ketemu kanca-kanca ing kutha liya.
Bet B
Juni 2022
Hotel sing apik lan staf sing apik! Kita ngunjungi Costa Rica ing Juni 2022. Ana 5 pasangan ing grup kita lan kita duwe omah utama kanggo awake dhewe. Panganan iki éca lan Staff luar biasa loropaken lan mbiyantu. Kita arep bali! El Castillo ayu lan ana persil kanggo nindakake sing hotel diatur kanggo kita kalebu kayaking, ATVs, zip lining, lan dining. 5 lintang gampang!
jenbush2016
Juli 2022

Entuk tampilan eksklusif El Castillo sadurunge ngunjungi

Sampeyan bisa lumaku liwat kabeh hotel, kalebu kamar, restoran lan Taman, kanggo njaluk idea saka apa iku kaya Tetep ing El Castillo. Klik tombol ing ngisor iki kanggo miwiti!

banget
5.0 / 5.0
505 Ulasan

Mirunggan 4.8/5.0
100% saka Tamu Rekomendasi
92 Ulasan

ngédap
9.4 / 10
35 Ulasan

Awesome
9.2 / 10
65 Ulasan

Play Video

Tur Petualangan