El-Castillo-logo-CMYK-C-horiz_El-Castillo-Logo-horiz

kastil

Hotel Mewah Butik

 Where LOVE punika saestu ing udhara!

Costa Rica Boutique Luxury Hotel

El Castillo mbukak

Sugeng rawuh ing El Castillo

Tamu nggambarake pengalaman bintang lima ing El Castillo minangka gaib. Revel ing omah gedhong mewah kita. Lounge ing blumbang cliffside apik kita madhep Pasifik kuwat. Nyenengi panganan lan koktail sing luar biasa. Nanging aja lali nyopot sepatu lan ing omah. Kita nelpon elegan kasual.

tetep

Tetep - Dine - Play. El Castillo Boutique Hotel, Costa Rica
Ana alesan hotel kemewahan diwasa mung sangang kamar kita dijenengi The Castle: Struktur apik banget perched 600 kaki ndhuwur Samudra Pasifik wis biso dibantah tampilan paling serem ing kabeh Costa Rica. Spektakuler, ya. Suket, ora. Staff luar biasa kita bakal mesthekake preian sampeyan paling apik ing umur sampeyan.

mangan

Tetep - Dine - Play. El Castillo Boutique Hotel, Costa Rica

Mangan ing restoran El Castillo dhewe, Castillo's Kitchen, konsep Chef's Table sing nguwasani evolusi masakan Costa Rican. Ngalami unsur Kosta Rika ing saben sajian kanthi cara sing anyar lan inovatif. 

Play

Tetep - Dine - Play. El Castillo Boutique Hotel, Costa Rica
Sugeng rawuh ing alas lan udakara telung persen keanekaragaman hayati ing sisih planet iki. Yen luwih seneng satwa tinimbang nightlife, iki panggonan kanggo sampeyan. Nonton paus, snorkeling, hiking, mancing ing segara jero, zip lining, surfing, kayaking, nyisir pantai, lan ndeleng penyu segara kabeh mung sawetara menit saka El Castillo.
Ulasan tamu

Apa Wong Ngomong Babagan El Castillo

We Love El Castillo! Staff ana fenomenal! General Manager, Rebeca, ngawasi kita tetep lan nggawe manawa kabeh kabutuhan wis ketemu…. comfort kamar, pangan, zip line lan ATV jungle tour excursions, transportasi….
Cathy C
Maret 2020
Babar blas hotel kelas kapisan. Meh minangka akeh Staff minangka pengunjung lan kabeh banget grapyak lan ngerti carane nggawe Tetep nyenengake.
Ken W.
Februari 2020
Panggonan Pernikahan Sampurna! Kita bubar wis wedding ing El Castillo, lan iku kabeh kita wis ngimpi, lan liyane!
Meaghan
Maret 2020
Irisan kesempurnaan sampeyan ing swarga tropis. Aku ora yakin apa kanggo miwiti review bab views utawa Staff wiwit loro padha pinunjul.
Nicole_shongololo
Januari 2020

Entuk tampilan eksklusif El Castillo sadurunge ngunjungi

Sampeyan bisa lumaku liwat kabeh hotel, kalebu kamar, restoran lan Taman, kanggo njaluk idea saka apa iku kaya Tetep ing El Castillo. Klik tombol ing ngisor iki kanggo miwiti!

banget
5.0 / 5.0
394 Ulasan

Mirunggan 4.8/5.0
100% saka Tamu Rekomendasi
92 Ulasan

ngédap
9.4 / 10
35 Ulasan

Awesome
9.2 / 10
65 Ulasan

Play Video

Tur Petualangan