FB
X

Babagan El Castillo

placeholder

Klasik

Ikon ing Area

Nalika tanah El Castillo dituku 14 taun kepungkur, iki minangka salah sawijining properti sing paling digoleki ing Kosta Rika Pasifik Kidul - wates pungkasan saka tanah sing ora kena. Dumunung ing tebing sing madhep Samudra Pasifik ing antarane rong taman nasional: Taman Nasional Corcovado lan Taman Nasional Ballena.

Hotel mewah iki dibangun kaya bèntèng kanggo tahan ujian wektu, njupuk setaun lengkap kanggo ngrampungake konstruksi. Iku lambang ing wilayah, utamané kanggo Ex-pats lokal saka sak donya lan native Costa Ricans sing appreciate views nggumunke sawijining.

El Castillo, utawa The Castle, minangka swarga ing bumi kanthi sepuluh kamar sing apik banget lan rasio staf-kamar siji-kanggo-siji. Dumunung ing Ojochal, ing wilayah Pasifik Kidul Tengah Kosta Rika sing misuwur kanthi keunggulan kuliner.

Ana alesan hotel kemewahan diwasa mung sangang kamar kita dijenengi The Castle: Omah gedhong apik banget perched 600 kaki ndhuwur Samudra Pasifik wis biso dibantah tampilan paling serem ing kabeh Costa Rica. Spektakuler, ya. Suket, ora. Staff luar biasa kita bakal mesthekake preian sampeyan paling apik ing umur sampeyan.

Kanggo penak, kita nawakake Klien layanan transportasi pribadi tambahan saka Bandara Internasional menyang Hotel kita. Kanggo tuku layanan tambahan iki, hubungi penasihat reservasi sadurunge lelungan.

Pesan Langsung & Simpen

Penawaran khusus kita ana ing kene. Mlebu menyang dhaptar email lan mbukak kunci tarif paling murah, dijamin.

Iku FREE kanggo mlebu lan gampang kanggo gabung.

Play Video