FB
X

Kawicaksanan El Castillo

placeholder

Kabijakan Pembatalan

Mangsa Kurang:
- 10 April 2023 - 21 Desember 2023

  • Pembatalan gratis nganti 14 dina
  • Pembatalan sing digawe 15 dina utawa luwih sadurunge check-in ora bakal dikenani biaya.
  • Pembatalan 14 dina utawa kurang kanggo mriksa ing bakal kasil 100% paukuman.
  • Low Season 100% saka leladen amarga 14 dina sadurunge check-in.

Musim Dhuwur:
- 09 Januari 2023 - 02 April 2023
- 09 Januari 2023 2024 - 24 Maret 2024

  • Pembatalan sing digawe 30 dina utawa luwih sadurunge check-in ora bakal dikenani biaya.
  • Pembatalan 29 dina utawa kurang kanggo mriksa ing bakal kasil 100% paukuman.
  • High Season 100% saka leladen amarga 29 dina sadurunge check-in.

MUSIM PUNCAK:
- 03 April 2023 - 09 April 2023
- 22 Desember 2023 - 08 Januari 2024

  • ORA BISA DIBALEKNA
  • Peak Season 100% saka reservasi amarga nalika pesenan

Kebijakan Umum

  • Tarif kalebu sarapan lengkap lan layanan reresik saben dina.
  • Kita mung hotel diwasa. Kita ora ngidini wong sing umure kurang saka 16 taun.
  • Tarif ORA kalebu pajak dodolan 13% sing dicathet.
  • Biaya layanan 10% bakal ditambahake kanggo kabeh tuku restoran lan bar.
  • Tamu maksimal ing kamar kita yaiku 2 saben kamar turu. Kajaba kasebut
  • Wektu check-in yaiku 3:00 nganti 10:00; Wektu check-out yaiku jam 12:00.
  • Check-in awal lan check-out pungkasan gumantung kasedhiyan, bisa uga dikenani biaya, lan kudu diatur sadurunge karo manajemen hotel.
  • Manajemen nolak kabeh tanggung jawab kanggo barang-barang sing ditinggalake ing kamar.
  • Kabeh pembatalan kudu dikirim liwat e-mail menyang: [email dilindhungi]. A pembatalan ora dikonfirmasi nganti sampeyan wis nampa konfirmasi email saka kita.

Pesan Langsung & Simpen

Penawaran khusus kita ana ing kene. Mlebu menyang dhaptar email lan mbukak kunci tarif paling murah, dijamin.

Iku FREE kanggo mlebu lan gampang kanggo gabung.

Play Video