FB
X

Kesehatan & Keamanan

placeholder

Kabijakan lan Prosedur Kesehatan lan Keamanan El Castillo

Tujuan kita yaiku nyedhiyakake lingkungan sing aman lan resik supaya sampeyan bisa santai lan nikmati liburan. Punika carane kita nindakaken.

  • Alkohol kanggo sanitasi tangan kasedhiya ing kamar lan ing kabeh wilayah umum
  • Kabeh dhaharan ing restoran dilayani a la carte, ora prasmanan
    Lenggahan ing restoran ana ing jarak sing aman
  • Sajrone nyiapake panganan, kita nggunakake piranti sing kapisah kanggo daging mentah vs masak
  • Survei ditindakake ing kabeh vendor panganan lan minuman kanggo njamin praktik safety sing apik
  • Vendor lokal digunakake yen bisa nyuda penanganan produk
  • Bar ora ngemot kabeh obyek lan produk sing bisa didemek tamu
  • Lumahing sing bisa disentuh didisinfeksi saben dina
  • Permukaan sing asring digunakake, kayata kenop lawang, disinfeksi kaping pirang-pirang saben dina
  • Topeng lan sarung tangan digunakake dening staf yen cocog
  • Topeng lan sarung tangan kasedhiya kanggo tamu kanthi panyuwunan
  • Housekeeping nganggo sarung tangan nalika proses reresik
  • Kabeh permukaan ing kamar disinfeksi saben dina
  • Ing antarane tamu, kamar wis disinfected kanthi fogger
  • Kabeh linen dikumbah ing banyu panas kanthi deterjen sing ramah lingkungan
  • Ing wilayah umum, penggemar lan AC digunakake kanggo njaga hawa seger
  • Ora ana awis sing ditampa, mung kertu kredit lan debit amarga alasan kebersihan
  • Karyawan dianjurake supaya ora ndemek rai lan asring ngumbah tangan kanthi bener
  • Karyawan dididik babagan kebersihan lan safety sing tepat
  • Karyawan lokal lan ditakoni babagan kesehatan saben dinane
  • Informasi safety lan kebersihan kasedhiya kanggo tamu


Dadi aman lan seneng!

Pesan Langsung & Simpen

Penawaran khusus kita ana ing kene. Mlebu menyang dhaptar email lan mbukak kunci tarif paling murah, dijamin.

Iku FREE kanggo mlebu lan gampang kanggo gabung.

Play Video