Property

placeholder

Lobi hotel minangka pusat kegiatan El Castillo. Iki minangka rendezvous favorit kanggo koktail sore, santai santai, lan mung sawetara langkah adoh saka celup sing nyenengake ing blumbang tanpa wates sewidak kaki. Dadi revitalized dening tampilan serem saka segara nalika relishing dina acara.
Castillo's Kitchen and Bar nduweni tampilan segara sing dramatis kanthi pilihan panedhaan njero ruangan lan alfresco. Njupuk ing sunset lan bungahaken ing panganan laut favorit utawa steak dipasangake karo anggur putih chilled sampurna. Angin anget, meh saben sore ing taun, nggawa sampeyan menyang donya liyane.
El Castillo wis mung sepuluh kamar kang ndadekake kanggo setelan intim romantis. Limang kamar ana ing omah gedhong utama - telung kamar kanthi tampilan segara lan rong suite gedhe kanthi pemandangan segara sing nggumunake. Rong kamar ana ing bangunan jejer kanthi gaya sing padha karo omah gedhong - Suite pemilik 2 kamar turu lan kamar kebon. Rong kamar spa ing ngisor iki minangka kamar premium kanthi pemandangan segara sing dramatis lan dek gedhe.
Spa hotel digali menyang pinggir tebing kanthi lawang ngusapake frosted mung sawetara langkah saka bak jacuzzi wolung wong sing madhep segara. Seneng pijet profesional, pijet pasangan, utawa takon babagan macem-macem layanan spa premium.
Kolam tanpa wates clifftop minangka permata makutha El Castillo. Saka pinggiran tanpa wates yaiku tampilan 180 derajat saka Kali Terraba lan bakau, Taman Nasional Corcovado, Pulo Garza, lan Pasifik sing kuwat. Nalika ombak mlebu lan metu, sesawangan diganti saben jam.