FB
X

Rappel Down a Waterfall (Canyoning)

Njihuni nga afër dhe personalisht me Ujëvarat e Iguana gjatë këtij turneu me rapell të drejtuar. Rappelling, ose canyoning (i njohur si canyoneering në Amerikën e Veriut), përfshin një zbritje të kontrolluar poshtë një faqeje shkëmbi duke përdorur teknika të tilla si rapeling, kërcim, rrëshqitje dhe përleshje me gurë.

Përvoja argëtuese dhe e sigurt e çon kanionin në një nivel tjetër—ju do të rrëzoni gjashtë ujëvara radhazi nga më e shkurtra tek më e larta. Me ndihmën e një instruktori me përvojë, pjesëmarrësit mësojnë ndërsa shkojnë, kështu që ju do të jeni gati për zbritjen përfundimtare, emocionuese dhe jo pa ujë të Iguana Falls.

  Kjo faqe mbrohet nga reCAPTCHA dhe Google Politika e Privatësisë Kushtet e Shërbimit zbatohen.

  Detajet e aktivitetit

  $ 100 Për person
  • 4-5 Orari
  • E hënë - e shtunë
  • 9am - 2pm
  • 10 minuta nga El Castillo

  Rezervo direkt dhe ruaj

  Ofertat tona speciale janë pikërisht këtu. Regjistrohuni në listën tonë të postës elektronike dhe zhbllokoni tarifat më të ulëta, të garantuara.

  Është FALAS për t'u regjistruar dhe e lehtë për t'u bashkuar.

  Luaj Video