Trap Whitewater lumi Savegre

Duke filluar në Rancen malore Talamanca, pragjet e lumit Savegre rrjedhin në jug në bregdet, ku kjo përvojë e ujit të bardhë mbështjell mahi në një parajsë tropikale. Valët e klasës II dhe III janë mjaft të buta për fillestarët dhe mjaft emocionuese për personat e ndërmjetëm.

Një udhëzues me shumë përvojë do t'ju udhëheqë përmes valëve emocionuese dhe do të ndalojë gjatë rrugës për të përjetuar vrimat e notit dhe një shëtitje në ujëvarë. Gjatë rrugës, shikoni për zogj ekzotikë si çafka, papagaj, tukanë dhe peshkatarë.

Ky udhëtim emocionues përfshin një rostiçeri, drekë dhe pajisje profesionale. Nuk kërkohet përvojë, por pjesëmarrësit duhet të jenë në gjendje të notojnë, të vozisin dhe të ecin në vende të rrëshqitshme ose të paqëndrueshme.

Detajet e aktivitetit

$ 100 për person
  • 5 orë e gjysmë
  • E hënë - e diel
  • 8am-2: 30pm
  • 30 minuta nga El Castillo
Luaj Video

Turne aventureske