Turne dixhitale interaktive

Për të marrë një vështrim ekskluziv në El Castillo përpara se të vizitoni, zgjidhni butonin luaj më poshtë për të filluar. Mund të përdorni ikonën në pjesën e poshtme majtas për të ndërruar katet. 

Në telefon: Rrëshqitni për të parë përreth. Prekni dy herë ose zgjidhni rrathët e pikës së rrugës për të ecur përpara.
Në desktop:
Klikoni dhe tërhiqni miun ose përdorni tastet majtas dhe djathtas në një tastierë për t'u kthyer majtas dhe djathtas. Klikoni ose përdorni shigjetat lart dhe poshtë për të ecur përpara. Për përvojën e plotë, shikoni në ekran të plotë duke zgjedhur ikonën në fund djathtas.

Turne fotografike 360º

Në desktop: Klikoni dhe tërhiqni miun për të parë përreth.
Në telefon: Rrëshqitni për të parë përreth.

Luaj Video

Turne aventureske