El-Castillo-logo-CMYK-C-horiz_El-Castillo-Logo-horiz

El gulang

Hotel méwah Butik

 di mana CINTA sabenerna dina hawa!

Kosta Rika butik méwah Hotel

El Castillo geus Buka

Wilujeng sumping di El Castillo

Sémah ngajelaskeun pangalaman bintang lima maranéhanana di El Castillo sakumaha gaib. Revel di agam méwah urang. Lounge di kolam renang cliffside iconic kami nyanghareup Pasifik perkasa. Indulge dina dahareun luar biasa urang jeung cocktails. Tapi tong hilap nyabut sapatu anjeun sareng di bumi. Urang sebut wae elegance kasual.

tinggal

Cicing - Dine - Play. El Castillo butik Hotel, Kosta Rika
Aya alesan hotél méwah salapan-kamar sawawa-hijina kami ngaranna The Castle: Struktur megah bertengger 600 suku luhureun Samudra Pasifik boga arguably pintonan paling dramatis di sakabéh Kosta Rika. Spektakuler, nuhun. Beurat, henteu. Staf luar biasa kami bakal mastikeun pakansi anjeun mangrupikeun anu pangsaéna salami hirup anjeun.

dahar peuting

Cicing - Dine - Play. El Castillo butik Hotel, Kosta Rika

Dine di réstoran El Castillo urang sorangan, Castillo urang Dapur, konsép Chef urang Table mastering évolusi masakan Kosta Rika. Ngalaman elemen Kosta Rika dina unggal piring ku cara anyar jeung inovatif. 

ulin

Cicing - Dine - Play. El Castillo butik Hotel, Kosta Rika
Wilujeng sumping di leuweung sareng sakitar tilu persén kaanekaragaman hayati di sisi ieu pangeusina. Upami anjeun resep satwa tibatan kahirupan wengi, ieu mangrupikeun tempat pikeun anjeun. Lalajo lauk paus, snorkeling, hiking, fishing jero-laut, zip lining, surfing, kayaking, pantai combing, sarta nempo kuya laut sadayana dina menit ti El Castillo.
ulasan tamu

Naon Jalma Nyebutkeun Ngeunaan El Castillo

Urang Cinta El Castillo! Staf éta fenomenal! General Manajer, Rebeca, ngawas kami tetep sarta mastikeun sakabeh kaperluan urang anu patepung .... kanyamanan kamar, dahareun, garis pos kami sarta excursions wisata leuweung ATV, transportasi ....
Cathy C
Maret 2020
Sagemblengna hiji hotél kelas munggaran. Ampir saloba staf sakumaha sémah sarta sakabeh pisan ramah tur nyaho kumaha carana sangkan tetep anjeun nikmat.
Ken W.
Pébruari 2020
Tempat Kawinan Sampurna! Urang nembe kungsi kawinan urang di El Castillo, tur éta sagalana urang kungsi ngimpi, sarta beuki!
Meaghan
Maret 2020
nyiksikan anjeun sorangan kasampurnaan di paradise tropis. Kaula teu yakin kana naha ngamimitian review ngeunaan pintonan atawa staf saprak duanana éta beredar.
Nicole_shongololo
Januari 2020

Kéngingkeun tampilan ekslusif El Castillo sateuacan nganjang

Anjeun tiasa leumpang ngaliwatan sakabéh hotél, kaasup kamar, réstoran jeung taman, pikeun meunangkeun gagasan ngeunaan kumaha éta pikeun tetep di El Castillo. Pencét tombol di handap pikeun ngamimitian!

alus teuing
5.0 / 5.0
Harita 394

Luar biasa 4.8 / 5.0
100% Tamu Nyarankeun
Harita 92

hebat pisan
9.4 / 10
Harita 35

Awesome
9.2 / 10
Harita 65

maén Video

Wisata Petualangan