El gulang

Hotel méwah Butik

 di mana CINTA sabenerna dina hawa!

Wilujeng sumping di El Castillo

Sémah ngajelaskeun pangalaman bintang lima maranéhanana di El Castillo sakumaha gaib. Revel di agam méwah urang. Lounge di kolam renang cliffside iconic kami nyanghareup Pasifik perkasa. Indulge dina dahareun luar biasa urang jeung cocktails. Tapi tong hilap nyabut sapatu anjeun sareng di bumi. Urang sebut wae elegance kasual.

tinggal

Cicing - Dine - Play. El Castillo butik Hotel, Kosta Rika
Aya alesan hotél méwah salapan-kamar sawawa-hijina kami ngaranna The Castle: Struktur megah bertengger 600 suku luhureun Samudra Pasifik boga arguably pintonan paling dramatis di sakabéh Kosta Rika. Spektakuler, nuhun. Beurat, henteu. Staf luar biasa kami bakal mastikeun pakansi anjeun mangrupikeun anu pangsaéna salami hirup anjeun.

dahar peuting

Cicing - Dine - Play. El Castillo butik Hotel, Kosta Rika

Dine di réstoran El Castillo urang sorangan, Castillo urang Dapur, konsép Chef urang Table mastering évolusi masakan Kosta Rika. Ngalaman elemen Kosta Rika dina unggal piring ku cara anyar jeung inovatif. 

ulin

Cicing - Dine - Play. El Castillo butik Hotel, Kosta Rika
Wilujeng sumping di leuweung sareng sakitar tilu persén kaanekaragaman hayati di sisi ieu pangeusina. Upami anjeun resep satwa tibatan kahirupan wengi, ieu mangrupikeun tempat pikeun anjeun. Lalajo lauk paus, snorkeling, hiking, fishing jero-laut, zip lining, surfing, kayaking, pantai combing, sarta nempo kuya laut sadayana dina menit ti El Castillo.
ulasan tamu

Naon Jalma Nyebutkeun Ngeunaan El Castillo

Urang dipikacinta tetep di El Castillo, éta anca sarta staf diwangun ku jalma genuinely nice. Kami cicing di salah sahiji kamar spa sareng resep gaduh rohangan sorangan, tapi resep nongkrong di kolam renang sareng nginum ogé. Roti bakar Perancis teh pangalusna Kuring geus kungsi, sarta kami ngarasakeun duanana dinners aya. pintonan téh endah!
Susanna M
bisa 2022
Ieu tetep megah mungkin ku Daniel, Luis, Stephen, pamajikan koki endah Luis '. Sadayana leres-leres nampung - hatur nuhun pisan pikeun silaturahmi anu saé. Jalma-jalma, pandangan, kolam renang, tuangeun, inuman… Pura vida anu pangsaéna !! 💕💕🙏
lavidaes1karnaval
April 2022
BUKU NYA! Tong dipikiran. Endah. Naon hiji hotél endah tur pangalaman. Urang nyéépkeun 3 wengi di dieu sareng bakal tetep langkung seueur upami urang henteu pendak sareng babaturan di kota sanés.
Bet B
Juni 2022
hotél geulis tur staf éndah! Kami ngadatangan Kosta Rika dina Juni 2022. Aya 5 pasangan di grup kami sareng kami ngagaduhan bumi utama pikeun diri urang sorangan. dahareun éta nikmat tur staf ieu incredibly ramah tur mantuan. Urang rék balik! El Castillo geulis tur aya loba ngalakukeun nu hotél disusun pikeun urang kaasup kayaking, ATVs, pos pinding, sarta dining. 5 béntang gampang!
jenbush2016
Juli 2022

Kéngingkeun tampilan ekslusif El Castillo sateuacan nganjang

Anjeun tiasa leumpang ngaliwatan sakabéh hotél, kaasup kamar, réstoran jeung taman, pikeun meunangkeun gagasan ngeunaan kumaha éta pikeun tetep di El Castillo. Pencét tombol di handap pikeun ngamimitian!

alus teuing
5.0 / 5.0
Harita 505

Luar biasa 4.8 / 5.0
100% Tamu Nyarankeun
Harita 92

hebat pisan
9.4 / 10
Harita 35

Awesome
9.2 / 10
Harita 65

maén Video

Wisata Petualangan