Wilujeng sumping di El Castillo

Hotél sawawa 16+

Panama urang swasta Island méwah ngewa

Dibuka deui dina bulan Séptémber

Wilujeng sumping di El Castillo butik méwah Hotel

Sémah sering ngajelaskeun pangalaman bintang lima di El Castillo salaku liburan anu pangsaéna dina hirupna. Revel di agam méwah urang kalawan arguably pintonan laut paling spektakuler di Kosta Rika. Lounge di kolam renang cliffside iconic kami nyanghareup Pasifik perkasa. Indulge dina dahareun luar biasa urang jeung cocktails. Tapi tong hilap nyabut sapatu anjeun sareng di bumi. Urang sebut wae elegance kasual.

Milyar Dollar

Tampilan

Samudra Témbongkeun Kamar & Suites

El Castillo nawarkeun dua méwah Spa Suites, dua Ocean View Suites, tilu Ocean View Kamar, dua-pangkeng nu boga Suite, sarta hiji Garden Room, unggal kalawan pintonan spektakuler.

pangalaman

Keunggulan Kuliner

Castillo urang Dapur

Dinten anjeun dimimitian ku sarapan gratis dua-kursus anu luar biasa. Kursus kahiji nyaéta buah seger sareng yogurt. Unggal dinten kami nawiskeun sarapan khusus ti sakumna dunya. Alternatipna, urang salawasna boga sarapan Americana atanapi Tico. Menu sapopoe kami ngagaduhan seueur tuangeun anu ngeunah, kalebet calamari, hummus, sareng salad. Anjeun teu hoyong sono hamburger luar biasa kami kalawan pilihan Anjeun tina daging sapi, hayam atawa vegetarian, dilayanan kalayan buns homemade urang jeung leungeun cut fries.

El Castillo Disusun

adventures

Adegan Serene & Papanggihan liar

Datangna nyanghareupan monyét lolongkrang. Soar ngaliwatan kanopi leuweung ku zipline. Snorkel jeung kuya laut. Henteu masalah visi anjeun pikeun waktos anjeun di Kosta Rika, El Castillo mangrupikeun gerbang anjeun pikeun petualangan sakali-saumur hirup.

Urang nawiskeun rupa-rupa pakét aktivitas leungeun-dipilih pikeun anjeun milih ti-kabeh pangalaman unforgettable kalawan Panungtun seasoned atawa instruktur. Staf El Castillo tiasa ngabantosan rencana kagiatan sareng ngadamel reservasi pikeun anjeun. Pikeun mastikeun kasadiaan, kami nyarankeun booking sateuacan perjalanan anjeun. 

Pulo ekslusif

basisir

Lima menit naék kapal

Ieu dimimitian ku impian - staf El Castillo ieu captivated kalawan gagasan nyadiakeun hiji pangalaman pantai pulo swasta pikeun sémah hotél. Dinten ieu kanyataanana - Garza Island pantai mangrupakeun pondok lima menit parahu numpak ka hiji pulo tropis undeveloped langsung peuntas El Castillo. Kumplit jeung korsi lounge, panyumputan awi makeshift pikeun masak jeung ngiuhan, sarta hammocks - kombinasi sampurna pikeun sapoé sampurna.

Naha anjeun badé

Reureuhan?

Kamar Spa Pribadi anu Mewah

Ngarasakeun perawatan spa di kamar spa tenang kami. Hoyong leres-leres bersantai sateuacan atanapi saatos perawatan anjeun? Oasis taman urang nelepon.

Kami nawiskeun rupa-rupa pangobatan anu dikaluarkeun ku para ahli berpengalaman dina setting anu teu aya tandinganana.

Tempat Magis Pikeun A

perkawinan

SURGA ANJEUN PISAN

Hiji pangalaman kawinan ngimpi: cahaya panonpoe taya wates, adventures alfresco, dahareun exquisite, sarta rélaxasi pamungkas-aya nanaon hadé ti "boga" El Castillo salila saminggu. pihak bridal anjeun bakal bask di paradise di El Castillo bari sémah Anjeun bisa ngarasakeun ramah-anggaran Kosta Rika silaturahmi dina dipeunteun tinggi, hotél menawan ukur sababaraha menit jauh.

Diulas dina: